Sähköasennukset turvallisesti erilaisiin kohteisiin Sotkamossa, Kajaanissa ja muualla Kainuussa

Ota yhteyttä!

Sähköasennus VolttiAmpeeri Oy tarjoaa sähköasennukset asiakkaille Kainuussa. Asentajamme ovat valmiina tarttumaan töihin niin Sotkamossa kuin Kajaanissakin, ja sopimuksesta palvelemme muuallakin. Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia kuin yrityksiäkin vahvalla ammattitaidolla.

Asennukset joko tuntityönä tai urakkana

Yrityksemme tekee kaikki kotitalouksien ja yritysten tarvitsemat sähköasennustyöt. Voit pyytää meidät paikalle pieniin asennuksiin, kuten lampun vaihtoon tai katkaisijan kiinnitykseen. Toisaalta voit pyytää meiltä tarjouksen suurempaankin urakkaan, olipa kyse sitten uudis- tai saneerauskohteesta. 

Teemme sähköasennukset sopimuksen mukaan joko tuntitöinä tai urakkana. Sähköasentajamme ovat koulutettuja ja asiansa osaavia tekijöitä, ja meillä on kaikki asiaankuuluvat luvat ja taidot kunnossa. Saat tilaamasi sähkötyöt meiltä turvallisesti ja kestävästi toteutettuna!

Pyydä tarjous

Oikeat sähkötuotteet varmistavat laadun

Olemme Elfin-ketjun jäsenliike. Elfin-sähköurakoitsijat käyttävät vain tunnettujen ja laadukkaiden valmistajien tuotteita. Ketjun tavarantoimittajia on pyydetty huomioimaan materiaalivalinnoissaan erityisesti niiden ympäristövaikutukset, kustannustehokkuutta kuitenkaan unohtamatta.

Olemme lisäksi apunasi juuri sinun kohteeseesi sopivien sähkötarvikkeiden valinnassa.

Teemme myös sähkösuunnittelua

Tee ilmastoteko – siirry aurinkosähköön avullamme!

Osana palveluitamme myymme ja asennamme kustannustehokkaita aurinkosähköjärjestelmiä sekä sähkö- ja hybridiautojen latauslaitteistoja kotitalouksille ja yrityksille eri puolilla Kainuuta. Meillä on kokemusta isoistakin aurinkokennojärjestelmistä, ja asiakkaamme ovat niiden avulla saavuttaneet merkittäviä kustannussäästöjä. 

Avullamme hankit juuri sinun tarpeisiisi sopivan aurinkosähköjärjestelmän ja siirryt päästöttömään ja maksuttomaan energiamuotoon helposti ja nopeasti. Aurinkosähköjärjestelmä kerää talteen auringon energian ja syöttää sen kiinteistön sähköverkkoon. Aurinkoenergiaa voit hyödyntää esimerkiksi valaistukseen, lämmitykseen tai vaikka sähköauton lataukseen.

Kysy lisätietoja