Hyvällä sähkösuunnittelulla sähköt kerralla kuntoon – palvelemme Sotkamossa ja muualla Kainuussa

Sähköasennus VolttiAmpeeri Oy tarjoaa sähkösuunnittelun omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, talousrakennuksiin sekä liiketiloihin Sotkamossa, Kajaanissa ja sopimuksen mukaan myös muualla Kainuussa. Suunnittelemme uudis- ja saneerauskohteiden sähköt ammattitaidoilla.

Ota yhteyttä!

Omakotitalon sähköt kuntoon

Sähkösuunnittelu on olennainen osa talotekniikkaa. Asiantuntijan tekemä sähkösuunnitelma varmistaa sen, että sähköt tehdään turvallisesti ja kestävällä tavalla. 

Ennen suunnittelun aloittamista tulemme paikan päälle selvittämään sähköihin liittyvät tarpeesi ja toiveesi. Käyntimme yhteydessä otamme myös selvää kohteen ominaisuuksista ja erityispiirteistä. Sähköalan ammattilaisemme tekevät sitten piirustukset, joita laatiessaan he huomioivat useita näkökohtia, kuten lain määräykset, turvallisuuden, käytettävyyden ja asiakkaan toiveet. Autamme asiakasta myös tekemään energiaystävällisiä ratkaisuja jo suunnitteluvaiheesta alkaen. 

Toteutamme sähkösuunnittelun lisäksi myös sähköasennukset ja sähkökorjaukset ammattitaidolla. Saat meiltä siis kaikki kohteesi vaatimat sähkötyöt yhden ja saman katon alta.

Kysy lisätietoja

Kaikkiin uudis- ja saneerauskohteisiin

Sähköasentajamme ovat käytettävissäsi kaikissa sähkösuunnitteluun liittyvissä kysymyksissä, rakensitpa sitten uutta tai saneerasit vanhaa. Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään mahdollisimman turvalliset ja toimivat ratkaisut kodin, vapaa-ajan asunnon tai muun rakennuksen tarpeisiin.


Jos pohdit esimerkiksi pelkän valaistuksen uusimista, me tulemme mielellämme suunnitteluavuksi. Asentajamme ovat myös valmiina toteuttamaan suunnitelmat.

Lue lisää yrityksestämme

Asiantuntemusta sähkösuunnitteluun Kainuussa

Olemme jo ehtineet tehdä sähkösuunnitelmia useisiin erilaisiin kohteisiin Kainuussa. Joukkoon mahtuu niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloja kuin vapaa-ajan asuntoja, mummonmökkejä ja mitä erilaisimpia yritysten tiloja. Myös pihatot, navetat ja muut talousrakennukset ovat meille tuttuja työympäristöjä. Tarjoamme sähkösuunnittelun sekä yksityisten että yritysten tarpeisiin.

Etsitkö ammattitaitoista ja kokenutta tekijää toteuttamaan kohteesi sähkösuunnittelun? Olipa kyse minkälaisesta kohteesta tahansa, me hoidamme sähkösuunnittelun ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Me vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Katso yhteystietomme tästä